Agerpres

#Romania2019.eu/ ''Romanian flavours'' - Săptămâna bucătăriei româneşti la Consiliul Uniunii Europene

Romani in lume -
Foto: #Romania2019.eu/ ''Romanian flavours'' - Săptămâna bucătăriei româneşti la Consiliul Uniunii Europene
În cea de-a doua săptămână a lunii aprilie, pe durata Preşedinţiei Române a Consiliului UE, în restaurantele Consiliului (clădirile Justus Lipsius şi Lex) s-au servit mâncăruri româneşti, informează Reprezentanţa Permanentă a României pe lângă UE într-un comunicat de presă. Printre felurile de mâncare servite se numără ostropel de pui cu piure, ardei umpluţi, ciorbă rădăuţeană. Cum sărbătorile Pascale se apropie, ca desert Preşedinţia României a introdus câteva dintre reţetele noastre preferate, precum pasca şi cozonacul.AGERPRES/(AS - editor: Mariana Ionescu, editor online: Ady Ivaşcu)