Agerpres

Gorj: Tâlhărie la o casă de schimb valutar din Bumbeşti Jiu; angajata ar fi fost ameninţată cu un pistol de airsoft (surse)

Eveniment -
Foto: Gorj: Tâlhărie la o casă de schimb valutar din Bumbeşti Jiu; angajata ar fi fost ameninţată cu un pistol de airsoft (surse)
O casă de schimb valutar din oraşul Bumbeşti Jiu a fost spartă, poliţiştii efectuând luni cercetări pentru identificarea autorului, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj. Conform unor surse judiciare, angajata unităţii ar fi fost ameninţată cu un pistol neletal, de tip airsoft. "Avem o sesizare cu privire la faptul că pe raza localităţii Bumbeşti Jiu, la o casă de schimb valutar, a fost comisă infracţiunea de tâlhărie. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul IPJ Gorj, care efectuează investigaţii în vederea identificării autorului. Se pare că ar fi fost doar un autor. Cercetările sunt în curs de derulare", au anunţat reprezentanţii IPJ Gorj. Suma sustrasă din casa de schimb valutar este de circa 7.000 de euro, potrivit unor surse. AGERPRES/(AS - autor: Oana Popescu, editor: Elena Stanciu, editor online: Adrian Dădârlat)