Salut prieteni

Hai sa vorbim despre IT&C
Salut prieteni. Numele meu este Mădălin și sunt din.. România. Recent am vorbit cu matușa mea stabilită de vreo 4 ani în Austria despre un job și pentru mine. Din păcate eu am 18 ani acum și nu prea am școală, doar 10 clase terminate.
Recent ( 2 luni ) mi-am luat permisul de conducere.
Eh, acum vine întrebarea năucitoare, eu, la 18 ani, fără școală, credeți că pot găsi un job modest în Austria ? Matușa mea, mi-a promis la o fabrică de mere, aproape de Unterfladnitz, dacă am înțeles bine ( ea deja lucrează acolo.. ).

În afară de asta, credeți că pot găsi un alt job ? Dacă da, vă rog mult, postați aici.

Calitățiile mele de bază sunt : disciplina, corectitudinea, seriozitatea și ambiția.

Mulțumesc, cu stimă, Mădălin !
Prima intrebare ar fi: cata germana stii?
A doua intrebare ar fi: ce stii sa faci ?
SKENZI wrote:

Eh, acum vine întrebarea năucitoare, eu, la 18 ani, fără școală, credeți că pot găsi un job modest în Austria ? ....

Calitățiile mele de bază sunt : disciplina, corectitudinea, seriozitatea și ambiția.Eu cred ca ai sanse extrem de mici sa gasesti un job in Austria pe cont propriu, daca te ajuta matusa sa gasesti un job in agricultura .... ai sansa sa inveti germana si sa traiesti chiar daca nu vei fi platit prea bine.

Daca ai calitatile üe care le-ai enumerat mai sus ai sanse sa obtii mai mult in viitor, totul depinde de masura in care reusesti sa dovedesti ca ai aceste calitati si le folosesti de zi cu zi, in mod practic si nu numai declarativ.

Toate cele bune,

Sergiu