blite la concertul de anul nou -cel transmisi Romania pe 1

Am 64 ani si o viata am visat sa fiu in sala Operei din Viena la vestitul concert de Anul Nou. Anul acesta voi fi in Viena pe 28 dec - 2 feb2015 .Credeti ca vreo sansa sa gasesc * un bilet in plus * si cam la ce pret. Multumesc anticipat pentru raspuns si va urez tote cele bune
Biletele la concertul de Anul Nou se vand si cu un an inainte. Concertul se tine la Filarmonica, nu la Opera. Insa am gasit aici http://www.viennaconcerts.com/Vienna-Ev ... 2015/01/01 o lista cu o parte din manifestarile de acelasi tip care se vor tine in prima zi a lui 2015.
Parca unele agentii de turism din Romania vand pachete de genul "Revelion la Viena+concertul de Anul Nou".
Poate aveti noroc si apare vreun bilet :)
Din pacate pentru concertul din 2015 nu mai aveti nici o sansa


Pentru că cererea de bilete este atât de mare, reprezentanții filarmonicii vieneze organizează, an de an, o tombolă. Doritorii se înscriu la tombola și află până la finele lui martie dacă sunt printre cei norocoși. Biletele costă între 30 și 940 de euro. Până pe 23 ianuarie, cei interesaţi se pot înregistra pe site-ul Filarmonicii din Viena, http://www.wienerphilharmoniker.at. Se poate face o singură înscriere. La încheierea perioadei de înscriere, se va efectua o tragere la sorţi. „Toţi participanţii vor şti, până la sfârşitul lunii martie, care este rezultatul acestei trageri. Câştigătorii vor primi, prin poştă, anunţul că sunt posesorii râvnitelor bilete şi vor primi, ulterior, informaţii despre ce trebuie să facă mai departe”, explică reprezentanţii filarmonicii vieneze.

În total sunt trei concerte, unul pe 30 decembrie, de la ora 12, cel din 31 decembrie, de la ora 20.30, respectiv cel din 1 ianuarie, de la ora 12,15. Pentru concertul din 1 ianuarie, o persoană nu poate cumpăra mai mult de două bilete.
sursa:http://www.evz.ro/cum-iti-iei-bilete-la-celebrul-concert-de-anul-nou-de-la-viena-mai-ai-20-de-zile-1075080.html
Multumesc pentru raspuns. Eu ma gandeam ca poate exista persone care *cumpara * mai multe bilete si apoi le vand ( ca la noi in Bucuresti la merile evenimente/ concerte).
va dati seama ca daca biletele se acorda prin tombola ... au grja sa nu dea mai multe bilete unei singure persoane. O institutie care se respecta vinde online si nu la bisnitari ... Sper ca aceste obiceiuri sa dispara cu timpul si in Romania.