net gratis

Hai sa vorbim despre IT&C
nu stiu cat se plateste internetul in wien, in schimb stiu ca daca e wep ai net gratis.
blacktrack 3 are un soft webspoon care isi face treaba destul de bine.stiu ca sint retele neparolate dar sint si multi care sint conectati la ele plus de asta nu sint sigure deloc, un snifer va poate lasa fara parole folosind o retea free.
bafta
al vostru om din balon
io n-am înțeles nimic, da' dacă-i gratis, cu plăcere
BackTrack beinhaltet Softwaretools, die zum Teil Sicherheitsvorkehrungen umgehen und die nach Inkrafttreten des sogenannten Hackerparagrafen (§ 202c StGB) in Deutschland als Computerprogramm zum Ausspähen von Daten aufgefasst werden. Somit kann bereits der Besitz oder Vertrieb strafbar sein, sofern die Absicht zur illegalen Nutzung nach § 202a StGB oder § 202b StGB besteht.
Dacä nu spargem bänci si nu ne plimbäm pe gürtel cu bemweuri tunate, atunci hai sä ciordim ceva net pä gratis.
Si sä ii invätäm si pä altii cum e cu heliumul din balon...

Eu cred cä sun la deratizare...
tavi, e mult net gratis in viena.
hotspoturi ca la balamuc. vezi lista pe sectoare: http://www.vienna.at/service/hotspots
ai grija ca vienezii sunt reclamagii. daca te prinde unul in reteaua lui si face dovada la politie ca adresa hw care s-a legat la el de la ora la ora era a ta s-ar putea sa te alegi cu dureri de cap mari.

netul e ieftin in viena. e ceva ce au toti. e pacat sa te faci de rahat pt furat de net cu sniffere, zic eu. ca atare nu voi sterge alte indemnuri de genul asta in cazul cand voi mai citi asa ceva postat pe undeva. wien.ro e un site extrem de tolerant, si ca atare ne putem permite pe alocuri sa mai zicem si nu.
aaa, deci nu-i gratis, e pă risc
ce e riscul, liviule? un fleac. :) nu cunosc, insa s-a povestit aici la servici despre un caz care a printat ceva in casa vecinului. din prostie. sistemul lui a instalat automat si silent ca default o imprimanta a lu vecinu. si cum avea ceva in spooler - zang.... nu mai vorbim ce a iesit. ca documentu printat avea nume si adrese :)

ce mai faci?
folosea vindouz bănuiesc, d-aia :ugeek:
Fac binișor în general. Mă gîndeam zilelea astea că ar trebui s-o punem de-o întîlnire în iunie.
liviurad wrote:
Mă gîndeam ... s-o punem de-o întîlnire în iunie.


da ce da, si-apoi mai sta
pesemne ca se gândea
dupa ce boxa

(din seria cu jean boxeaza/ si se relaxeaza/ dupa ce boxeaza). Baga propunera in plen, colea, sa dezbata poporu, la subectu care trebe.

cat despre wlan-ul vecinului colegului... bineinteles ca avea ferestre experimentate, cu plug and pray, si zid de foc :) insa asta e alta poveste. bine ca n-ai intrebat ce e fleacul :P