ajutor apartament si loc de munca

Hei ! As avea nevoie de ajutorul vostru , parintii mei sunt in Viena si momentan stau la cineva. Nu mai pot sta decat pana sambata . Ne puteti ajuta sa gasim o garsoniera cat mai ieftina si daca imi puteti spune de niste locuri de munca in care nu e nevoie sa se stie limba ?Va rugam , suntem disperati .. cu pshicul la paman . site-uri unde as putea gasii chirii cat mai mici sau numere de telefon si la fel si pentru servici . va multumesc mult si sper sa ma ajutati cat mai curand. :(
Buna Rebeca,

Iti spun ce am spus si altora:

Ca sa locuiesti in Austria iti trebuie un minim de 1000 euro/luna: chirie minim 300 euro, depozit pe 3 luni x300 euro, utilitati, transport, telefon, internet - minim 100 euro, hrana minim 300 euro - 10 euro/zi

Daca nu stii limba nu te poti intelege cu nimeni, deci nu poti sa-ti inchiriezi, nu poti obtine un loc de munca, nu poti face nimic.

Site-uri cu inchirieri:

http://www.jobwohnen.at/wohnungen?id=19 ... 5BTEXT%5D=

http://derstandard.at/

Iar la locuri de munca incearca la restaurante, iar daca nu este sub nivelul tau incearca la toaletele publice, macar un timp.

Daca stati la cineva, acel cineva nu va poate ajuta ? nu stie limba germana ?

Mult succes
gsergiu79 wrote:
poate te ajuta acest anunt:
http://www.wien.ro/forum/viewtopic.php?f=21&t=2632


Romanca care cedeaza chiria cere 1500 euro pentru mobila lasata.
Se vor plati proprietarului austriac, din prima, 390 euro pentru prima luna + depozit 3 x 390 = 1170 euro. Total de plata ca sa intri in garsoniera 3060 euro !!!
Multumesc mult pentru ajutor , insa suma totala pe care o avem este de 3000 euro :(
Daca m-ati putea ajuta si cu niste locuri de munca m-as bucura din suflet ..
Loc de munca de orice fel in care nu este nevoie de limba. Chiar suntem disperati .. va multumesc mult :(