clinica akh

Seful clinicii de ortopedie de la AKH se numeste Dl. o. Univ.-Prof. Dr. Reinhard Windhager


Pentru a vä putea programa la cabinetul dansului privat, trebuie sä sunati la:

Telefon: +43 / 6 76 / 7 00 11 04
sau sä il contactati pe Mail la:
E-Mail: ordination@windhager-orthopaedie.at

Cabinetul privat al dansului in Viena se aflä aici:

Rudolfinerhaus
Billrothstraße 78
1190 Wien

unde vä puteti programa pentru LUNI sau MIERCURI incepand cu ora 16, dupä ce in prealabil ati luat legätura cu dansul.

Sanse pentru a ajunge direct in AKH sunt minime.
Incercati aceastä schemä.

Nu am informatii referitoare la costurile consultatiei, de asemenea nici la cazare.
Nu uitati sä contactati Casa de Asiguräri din Romania pentru a clarifica dacä preiau costurile eventualei interventii aici in Austria.

Mult succes si sänätate!
Va multumesc mult pentru raspunsuri ! Luna viitoare sper sa ajung sa ma consulte la cabinetul privat Dr. Reinhard Windhager. Am mai auzit si de un doctor pe nume Martin Dominkus tot ortoped . Stiti mai multe date despre el? Am citit mai multe informatii despre el pe net si pare un medic bun care opereaza tot felul de probleme ale oaselor pe unele chiar le inlocuieste cu proteze de ultima generatie. Imi puteti da mai multe informatii. Multumesc !
Poate util de stiut: in Viena exista si Clinica Ortopedica Speising/Orthopädisches Spital Speising
http://www.oss.at/
Aici http://www.oss.at/special-pages/sitemap/#.U6BTrpR_t6w este harta site-ului, sunt enumerate sectiile spitalului si medicii din fiecare sectie (Unsere Ärzte). Cu un clic pe fiecare nume aflati datele de contact ale medicului respectiv.

Poate-i foloseste cuiva.

Sanatate!
Buna seara,
Am denumit subiectul acestui mesaj "altfel" pentru ca am citit ce s-a postat deja pe acest subiect și cu toate acestea nu am găsit un răspuns pentru întrebarea mea.As dori sa merg cu mama mea la un consult interdisciplinar, mai exact suferă de mai multe boli și exista din când in când o perioada de decompensare care nu știm din ce motiv se declanșează. Ceea ce as avea nevoie, având in vedere tot tabloul și istoricul ei medical cu care m-as putea prezenta la consultații, pur și simplu sa-i facă ce considera ei interdisciplinar și sa pună mai multe diagnostice pentru a vedea concret care este exact starea ei si ce ar trebui sa facă. Însă in acest context unde ma programez, cu cine trebuie sa vorbesc si ce anume sa le explic?
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!