clinica akh

Buna tuturor,

In primul rand imi cer scuze daca articolul meu nu e postat la categoria in care ar fi trebuit, dar nu stiu prea bine regulile unui forum intrucat nu am mai folosit acest gen de comunicare.
As vrea sa va intreb cum pot ajunge la spitalul Akh (in sensul de cum imi fac o programare) sau la cabinetul unui medic neurolog bun intrucat eu am o problema pe care incerc sa o tratez de f multi ani si in Romania nu reusesc sa gasesc nici macar un diagnostic ce sa mai zic de tratament....Deja m-am saturat de oameni care se uita la mine si imi dau sa fac tot felul de analize in speranta ca si-or da seama ce am.
Astept raspunsurile voastre...
Clinica de neurologie din AKH Viena

http://www.akhwien.at/default.aspx?pid=222


Ebene 6A
Telefon (0043) 1 404 00-3124

Ambulanzzeit
Montag - Freitag 8:00 - 15:30
Cel mai bun lucru este sa iti faci o programare la cabinetul particular al medicului la care doresti sa mergi.
De aici dupa consult daca medicul considera ca trebuie sa te interneze o va face dar nu obligatoriu la AKH mai sunt alte clinic particulare la fel de dotate, dar cu preturi mai mici fata de AKH.
Incearca sa eviti intermediari costa foarte mult si nu rezolva probleme imposibile.
Cel mai important este sa cunosti germana sau cel putin engleza la nivel de conversatie.
Eu am fost 2 ani consecutiv la AKH si m-am descurcat.
Daca as putea sa te ajut cu vreo adresa sau telefon de acolo chiar si oportunitati de cazare un mesaj aici sau privat si te ajut
Multa sanatate
Am uitata sa va specific un amanunt NU FOLOSITI INTERMEDIARI DIN WIENA în 99% din cazuri va poarta pe cai ocolite ca sa dureze cit mai mult ca sa le cotizati cit mai mult la fel si asa ziși TRANSLATORI.
Cunosc cazuri in care o translatora(romanca asistenta la AKH) a luat pt 6 ore de tradusa adunate in 3 zile a cerut 500 euro, fara chitanta fara nimic.
Mai nou acum cei care doresc sa faca programare la vreun medic cere bani in avans sub pretextul ca va plati doctorul.
Total fals si este escrocherie pe fata.
Dupa 2 ani petrecuti pe la Viena va pot indrumat si pt cazare si poate spre un medic care va poate rezolva problema medicala cu un cost minim si fara intermediari.
Vorba proverbului "Lupul își schimba blana dar naravu ba", o parte din romani care fac asa zise intermedieri ca adinceste suferinta si mai mult.
Multa sanatate va doresc!
Buna ziua, am citit cu mare interes ceea ce ati scris in legatura cu clinica din Viena. Va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati cu o informatie: cum pot ajunge la spitalul din Viena, sotul meu are mari probleme cu rinichii. Cum se poate face o programare, cu cine trebuie sa iau legatura sau orice amanunt ne-ar fi de mare folos. Va multumesc tare mult daca puteti sa ne ajutati.
http://www.akhwien.at/default.aspx?pid=872
Pe acest link gasesti adresele tuturor departamentelor care sunt in AKH, acum depinde ce probleme are sotul, de oncologie(doamne fereste) sau numai pietre sau transplant(doamne fereste) alegi ce crezi ca este cel mai bine pt sotul tau.
Daca mai ai nevoie de ceva lamuriri te rog sa apelezi!
o seara placuta iti doresc!
Multumesc pentru raspuns, insa va rog sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez: sa sun la acel dept. si sa vorbesc direct cu medicul respectiv si sa fac programare? Aproximativ stiti cumva care ar fi costul unui control sa spunem? Apoi imi puteti da va rog si cateva relatii in legatura cu cazarea in Viena? si care ar fi preturile? Va multumesc foarte mult pentru ajutor!
Eu am trimis la inceput mail dar nu am primit raspuns , dupa aceea am trimis fax la care am primit raspuns.
dar daca te hotarasti la un medic anume este foarte posibil sa aiba cabinet particular si iti faci o programare la cabine iar de acolo ajungi foarte usor sa te internezi la AKH
Un conlsult cel putin la medicul la care am fost eu era de 50 euro dar pot fi si preturi mai mari in functie de renumele medicului dar cred ca numai mult de 100 euro.
Eu totusi te sfatuiesc sa studiezi si o alta oferta de la o clinica foarte apreciata in Wiena si anume Rudolfinerhaus, care are preturi mai suportabile, unde gasesti medici din AKH
http://www.rudolfinerhaus.at adresa clinici
Mult succes!
Buna ziua!

Am luat legatura telefonic cu Departamentul de cardiologie de la clinica AKH din Viena si am incercat sa fac o programare.
Mi s-a raspuns ca trebuie sa am o trimitere de la un "internist" din Austria.
Am incercat sa iau legatura cu dr. Gerald Maurer si am gasit un contact sau cabinet al acestuia la clinica Wiener Privatklinik.
Deocamdata nu am niciun raspuns.

Imi poate da cineva mai multe detalii despre cum ar trebui sa procedez?

Sau imi poate recomanda cineva o alta clinica de cardiologie?

Multumesc!
Univ.Prof. Dr. Gerald MaurerHauptfach:

Innere Medizin
Zusatzfach:
Kardiologie
Ordination

Adresse:

Mariannengasse 14/1, 1090 Wien, Alsergrund

Telefon:01/40180-7010
Fax:01/40180-7033

E-Mail:ogm@wpk.at

Ordinationszeiten:

Marti:
16:00-20:00

Deci sunati marti la cabinet si faceti programarea la cabinetul medicului. Este drumul cel mai scurt.